Dotare tehnica

S.C. CONI S.R.L. si-a construit prima balastiera in Com. Coada Izvorului.Ulterior, in anul 2000 s-au construit doua balastiere in zona Manesti, si a patra balastiera in comuna Targsoru Vechi. Toate statiile sunt statii performante avand ciururi de peste 12 mp si cu o productivitate de peste 250 mc/ora produse concasate si naturale.

In anul 2009 S.C. CONI S.R.L. a achizitionat o statie de betoane in flux si o statie de asfalt de 80 t, materia prima necesara producerii betonului si mixturii asfaltice fiind obtinuta din productia proprie de agregate de balastiera .

In prezent societatea noastra dispune de o flota de transport formata din autovehicule cu motoare Euro 4 ce corespund la cel mai inalt calificativ de poluare avand varsta de pana la 2-3 ani. De asemeni prezentam o gama variata de vehicule de pana la 3-5 t speciale pentru interventii si lucrari in domeniul lucrarilor de constructii - montaj.

Pe langa flota de autovehicule de mare tonaj, dispunem in prezent de 5 incarcatoare frontale cu capacitate de peste 3,4 mc/cupa, de 6 excavatoare, trailere de pana la 40 t, utilaje terasiere alcatuite din autogredere, buldozere, cilindrii compactori si repartizator de asfalt.

Lista principalelor echipamente poate fi accesata aici.


SC Coni SRL